Mario Kart is opeens trending omwille van zeer bizarre reden (foto)

Miljoenen Nintendo-fans op Twitter waren onlangs geschokt toen ze vernamen waarom precies Mario Kart trending was.

Niet omdat Nintendo aankondigde dat er een nieuwe versie van het spel op komst is, maar door de bekentenis van een zekere adult-actrice. Stormy Daniels schreef namelijk haar memoires met daarin ieder detail over de wilde nacht die ze in 2006 beleefde met Donald Trump.

In het boek ‘Full Disclosure‘ dat op 2 oktober verschijnt, wordt de president als een stuntelaar in bed beschreven. De beschrijving van zijn edele delen zijn nogal gedetailleerd. Trump zou zogezegd een penis hebben die kleiner is dan gemiddeld. En hij leek op een paddenstoel.

Zijn schaamhaar leek op dat van een yeti en zijn penis zag eruit als dat paddestoelenkarakter uit Mario Kart. Het is de slechtste seks die ik ooit heb gehad, maar daar was hij het niet mee eens.”, aldus Stormy. Dat citaat was aldus genoeg om ervoor te zorgen dat de hashtags MarioKart en Toad snel verspreid werden.

Gelukkig zag Nintendo er de humor van in en reageerde het met een leuke woordspeling op Twitter. Het blijft dus huilen met de (Mario) pet op voor Trump.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More