Marijke De Booser: “Frisjes, buiten in lingerie”

Ze is de nicht van Koen Wauters’ ex, en sommigen kennen haar ook als ‘Suske’.

Toen we vandaag jaargang 2009 online zetten, kwamen we in nummer twee een leuke shoot met Marijke De Booser tegen. Ze wilde eigenlijk een ‘Lezeres voor de Lens’-shoot doen, maar kreeg een grotere shoot in de plaats.

“Het was redelijk frisjes, zo buiten in lingerie”, vond ze. “De foto’s zijn gemaakt in de buurt van Kasteel Fruithof in Boechout, een plek waar veel zakenlui komen voor diners of congressen. Heel veel van die oude mannen kwamen allemaal net op hetzelfde moment ‘toevallig’ samen buiten om een sigaretje te roken.”

Wat ze belangrijk vindt aan mannen? “Alvast niet het uiterlijk. In het verleden heb ik vaak liefjes gehad van wie mijn vriendinnen zeiden: ‘Marijke, met wie kom je nu af?’ Het karakter is veel belangrijker. Dat hij witte sportsokken draagt, kan je bijsturen, maar zijn karakter niet. Een man moet zorgzaam zijn en attent. En hij moet uiteraard ook een hart voor dieren hebben. En gevoel voor humor.”

Over de lingerie die ze draagt: “Lingerie is voor elke vrouw belangrijk. Niet alleen om haar partner te plezieren, maar ook voor zichzelf. Ik hou niet van te veel kant, veel tierelantijntjes of pastelkleuren. Ik draag heel graag stoere, kinky lingerie.”

“Er schuilt een kwajongen in mij. Je zal me zelden in een minirokje zien. Ik draag liever een jeans, met naaldhakken weliswaar. Ik hou wel van vrouwen met pit. Ik heb het niet zo voor het stereotiepe meisje.”

Het volledige interview kan je lezen én de bijbehorende foto’s bewonderen in nummer twee van jaargang 2009.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More