Marie Vinck wordt politieduikster

De actrice zal de rol van politieduikster spelen in ‘Ritueel’, de nieuwe film van regisseur Hans Herbots.

De film is het vervolg op De behandeling uit 2014 met Geert Van Rampelberg als rechercheur Nick Cafmeyer, die ook in deze film terugkeert als de getormenteerde agent. ‘Ritueel’ is net zoals zijn voorganger gebaseerd op het gelijknamige boek van Mo Hayder, de Britse schrijfster. De film staat nu, zes maanden later dan gepland, klaar om gefilmd te worden in o.a. Brussel, Drogenbos, Tervuren, Schilde en Waasmunster.

In ‘Ritueel’ vindt Phoebe, hoofd van het duikersteam van de politie, op een dag een hand in het water. De hand blijkt afgehakt terwijl het slachtoffer nog leefde, en pas kort geleden. Onderzoek leidt naar de vondst van nog een hand, afkomstig van hetzelfde lichaam. Ondertussen wordt elders in een rivier het zwaar verminkte lijk van een kleine jongen gevonden, wellicht het slachtoffer van een rituele moord.

Voor Marie Vinck zal het haar eerste hoofdrol zijn in een Vlaamse film sinds De kus uit 2004 van Hilde Van Mieghem. We zagen haar sindsdien wel nog aan het in werk in andere producties zoals SmoorverliefdLoftSprakeloos en Adem waar ze aan de zijde van haar vriend Stef Aerts speelde. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More