Marie Vinck: “Seks moeten hebben terwijl mijn moeder erop staat te kijken, is heel raar”

“En dan roept ze dat ik meer of minder geluid moet maken.”

Een week geleden brachten we je het nieuws dat Hilde Van Mieghem boos was omdat Telefacts NU haar blote dochter – Marie Vinck – in een reportage over Bart De Pauw had gestoken. Maar ‘Loft’ is bijlange niet de enige prent waarin Marie Vincks blote, hemelse heerlijkheden te bewonderen zijn.

In de film ‘Smoorverliefd’ speelt Marie bijvoorbeeld de rol van Michelle. ‘Smoorverliefd’ gaat over twee zussen én hun twee dochters die onder één dak wonen. Onder dat dak is het één en al liefde dat de klok slaat: verliefdheid, stiekeme afspraakjes en nog stiekemere heuse affaires. Er wordt heel wat afgevogeld in die film. Nog een leuk detail: Hilde Van Mieghem regisseerde de film.

In P-magazine 49 van jaargang 2010 deed Marie Vinck een interview, en daarin ging het onder andere over haar rol in die film.

“Mijn seksscène in die film was heel gênant”, zo vertelde ze erover. “Ineens was het mijn mama die erop staat te kijken, terwijl ik seks moet hebben, heel raar. Je wil nu eenmaal niet dat je ouders weten dat je seks hebt, en andersom geldt dat ook.”

“Toen ik nog thuis woonde, ben ik ooit eens betrapt door mijn moeder. Ik was met iemand aan het vrijen, toen ze plots in mijn kamer stond. Vreselijk vond ik dat, ik durfde haar dagenlang niet eens aan te kijken, zo erg schaamde ik me. Terwijl we van elkaar weten dat we het allebei doen, maar het mag gewoon niet te dichtbij komen: dat is en blijft gênant.”

“Op de set is dat anders: het hoort erbij en dus moet je er wel door. Mijn moeder staat dan zo half-half door haar vingers te kijken en dan roept ze dat ik meer of minder geluid moet maken, terwijl ze tegen haar reggie-assistent roept dat hij maar moet kijken, zij zal wel luisteren. Ik denk op zo’n moment: kom, richt je op je tegenspeler en vergeet dat je moeder staat te kijken. Dat lukt altijd wel, voor even.”

Voorts vertelt ze in dat interview in nummer 49 van jaargang 2010 ook nog over haar eigen intieme leven, en dat ze al eens bedrogen werd, maar ook zelf overspel pleegde. En nog veel meer!

Onder de trailer van ‘smoorverliefd’.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More