Mannen met gerimpelde balzakken gebruiken meer en meer botox beneden (video)

Je dacht dat een baardtransplantatie al een extreme vorm van ijdelheid was? Wel, liever dat dan een spuitje in onze edele delen.

Toegegeven, de gedachte van een naald in onze cojones, doet ons huiveren. Maar er zijn mannen die tot het uiterste gaan om opnieuw een paar stevige ballen te hebben. Teelballen reageren op koude en warmte door samen te trekken en te ontspannen. Daardoor kunnen er na verloop van tijd rimpels en een verlies aan elasticiteit optreden, aan het zakje waarin ze vertoeven.

Volgens de plastische chirurgie kan een gerichte spuit botox die rimpels doen verdwijnen. Omdat de spieren ontspannen, komen de testikels ook lager te hangen, waardoor ze groter lijken. Scrotox is dus de nieuwste cosmetische trend onder de venten.

“Het is pijnlijker dan een botoxinjectie in het gelaat, omdat het nu eenmaal over een zeer gevoelig gebied gaat”, aldus de Amerikaanse plastische chirurg John Mesa, die al meer dan honderden patiënten geholpen heeft.  “We proberen de pijn dan ook te minimaliseren met een verdoving. Zodra die zijn werk doet, voel je helemaal niks meer.”

Een behandeling kost tussen de 470 en 750 euro en het effect blijft maar vier maanden zichtbaar. Dat is klote en gekloot worden, denken wij dan. 

De afbeelding met de voor- en na-foto’s hebben we voor de aardigheid weggelaten, maar onderstaande getuigenis zegt het allemaal.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More