Mannen en vrouwen die niet sporten zijn beter in bed

Goed nieuws voor iedereen die liever niet urenlang aan zijn atletische prestaties buitenhuis werkt. Uit een onderzoek bij 1.000 koppels die tussen de 25 en 45 jaar zijn, bleek dat sporten je seksleven niet echt ten goede komt.

De deelnemende koppels hebben allen een vrij normale indeling van hun dagen. Ze gaan naar hun werk overdag en hebben daarbuiten een normaal sociaal leven en hobby’s. Zo’n 52 procent van de koppels heeft één of meer kinderen.

Aan de deelnemers werd gevraagd om een score te geven aan hun dagelijkse activiteiten. Verrassend genoeg gaf 72 procent van de deelnemers een hogere score voor de bedprestaties van hun partner wanneer de partner niet sportte. Dit was gemiddeld zo’n 8,2. Sportende deelnemers kregen slechts een gemiddelde score van 7,0.

De onderzoekers onderzochten dit verder. Door het veel sporten heb we veel minder energie over voor een degelijke nachtelijke stoeipartij. De energie die nog overblijft na het sporten gebruikt men liever om te kunnen ontspannen dan aan de bedprestaties te werken.

Misschien ook nog goed om te weten: tijdens de geslachtsgemeenschap verbrand je gemiddeld zo’n 225 calorieën.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More