Mannen betalen grof geld om een potje te worstelen met deze bikinimodellen (foto’s)

In de Londense sportschool MWM (Model Wrestling Management)kan je eens lekker stoom afblazen door te worstelen met een model in bikini…mits een kleine financiële bijdrage weliswaar.

Maar opgepast: zij die denken dat ze met de vingers in de neus deze dames alle hoeken van de mat kunnen laten zien, think again! Deze vrouwen hebben stuk voor stuk een achtergrond in allerlei gevechtssporten.

Voor bijna 200 euro per uur mag je jezelf bont en blauw laten slaan door een bikini model naar keuze. De meeste mannen geven ook een voorkeur aan het dragen van een masker, aangezien ze graag in alle anonimiteit willen worstelen. De deegrol van vrouwlief thuis komt wellicht nog harder aan dan een wurggreep.

Volgens de oprichter van de worstelschool is er helemaal niks seksueel aan, en is dit gewoon een manier voor zijn klanten om hun fantasieën waar te maken. Of ze na de worstelmatch ook samen gaan douchen, is niet geweten.

Via de Twitter-pagina van MWM bieden de modellen zich steeds aan voor een worstelpartij. Wie durf de uitdaging aan?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More