Mandalorian-actrice weigert knieval te doen voor BLM-activisten (foto)

Deadpool-actrice en MMA-vechtster Gina Carano, die je trouwens ook zou kunnen kennen als Cara Dune uit de Star Wars-serie The Mandalorian, is geen onbekende hier op de P-redactie.

Onlangs stootte ze de online-zedenpolitie tegen de borst door haar borsten te tonen. En nu heeft ze een legertje BLM-trollen in het harnas gejaagd op Twitter. Want een dag niemand uitgescholden voor ‘racist’ op Twitter, is een dag niet geleefd, aldus een handvol zelfverklaarde wereldverbeteraars.

De reden? Wel, ons Gina had onderstaande foto getweet:

De zeer bekende foto waarop de Duitser August Landmesser te zien is, die tijdens een nazi-manifestatie in Hamburg in 1936 weigert de nazigroet te brengen. De foto groeide uit tot een iconische prent van burgerlijke ongehoorzaamheid.

Met deze tweet zou Gina zeer subtiel willen duidelijk maken dat de BLM-beweging zelf meer en meer op een fascistische ideologie begint te lijken. Een mooi voorbeeld is de gerenommeerde Universiteit van Californië Berkeley, waar blanke leerlingen worden geweerd door Black Lives Matter, gewoon omdat ze blank zijn. Of winkels die geplunderd worden of afgedreigd als ze geen plaatje met ‘Black Lives Matter’ uithangen.

Ook weigeren de anti-intellectuelen van BLM in de dialoog te gaan, nochtans het fundament van de liberale democratie. In plaats daarvan gaat men de confrontatie aan met de autoriteiten, waarbij geweld jegens zowel de autoriteiten als onschuldige burgers niet wordt geschuwd. Iedereen die weigert mee te doen met hen, krijgt ook meteen de stempel ‘racist’ op zijn of haar voorhoofd. 

Dat mocht de MMA-vechtster zelf aan den lijve ervaren, toen er haar gevraagd werd waarom ze nog steeds geen ‘Black Lives Matter’ had gepost op haar sociale media.

Miss Carano vergelijkt zichzelf dus een beetje met August Landmesser en weigert een knieval te doen. Net zoals F1 coureur Max Verstappen weigerde te knielen voor het BLM-initiatief van Hamilton, maar dan online.

Dit schoot natuurlijk in het verkeerde keelgat van vele Twitter-activisten die in plaats van een volwassen gedachtewisseling, kozen voor de gebruikelijke ‘-ist’ en ‘-foob’ scheldwoorden.

Maar Gina Carano is een dame met karakter en is in het bezit van iets waar vele Belgische politici al jaren naar zoeken: een ruggengraat. Ze legde de trollen dan ook meteen het zwijgen op met enkele straffe comebacks.

Geen wonder dat ze een gevreesde huurling is in een galaxy far, far away.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More