Manchester United geeft AS vernederende tik

Engelsen sturen de Romeinen naar huis met 6-2.

De stad Manchester telt een half miljoen inwoners, maar het heeft twee ploegen die aan de top van de voetbalketen staan. United en City. Allebei hebben ze een optie genomen om in Europa nummer één te worden. City deed een voorafname op een finaleplaats in de Champions League door PSG thuis te verslaan met 1-2. United staat al met één voetbalschoen in de finale van de Europa League door As Rome te vernederen met 6-2.

Old Trafford serveerde gisteren smaakvol voetbal. Acht doelpunten en dat in een halve finale van een Europese competitie. De Romeinen gingen nochtans met een winning mood – ze stonden met 1-2 voor – de kleedkamers in. Maar in de tweede helft speelde voor Roma de fanfare van miserie. Cavani schoot de Red Devils met twee spitsengoals naar de leiding. Roma kon in de tweede helft het tempo van Man United duidelijk niet aan en zag Bruno Fernandes, Pogba en Greenwood de score nog uitdiepen tot 6-2.

Manchester was heerlijk dominant en voerde Roma naar de slachtbank. De kans dat Roma zonder 12de man (het publiek) dit kan rechtzetten, is klein. Maar zeg nooit ‘nooit’ in het voetbal.

En wat als er nu maar eens één ploeg zou zijn in Manchester?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More