Man transformeert vliegtuigmotor tot luxe caravan (video)

Als je jarenlang gewerkt hebt als technicus bij de Britse Royal Air Force, dan weet je wel hoe een vliegtuig in elkaar steekt.

In het geval van de Brit Steve Jones heeft hij zijn ervaring gebruikt om een vliegtuigmotor van een afgeschreven Vickers VC10 Jetliner te demonteren en er iets bruikbaars van te maken.

1000 manuren en vele zweetdruppels later, mag zijn eindresultaat er best wezen. Aan al onze lezers uit Nederland: je hebt caravans en je hebt nu ook vliegtuigmotor-caravans om over de baan te scheuren.

Jones heeft zijn vliegtuigmotor-caravan voorzien van twee deuren plus een dakraam. Met een beetje moeite biedt het ding plaats aan vier personen. De keuken is vrij minimalistisch – dus perfect voor een man – en er is een eettafel met bank.

Maar wacht, er is nog meer. De hele zijkant kan opengeklapt worden om het als een soort overdekt terras te gebruiken.

Vanwege een kleine pandemie, heeft Jones nog niet de kans gehad om met zijn creatie te gaan rondtoeren, dus hoopt hij snel dat de versoepelingen eraan komen.

Zijn volgende stap is de buitenkant van de caravan een verflaagje te geven, net als de jet was. Een witte laag aan de bovenkant en grijs aan de onderkant, met een blauwe lijn door het midden.

Voor ons is het al vrij duidelijk, het ideale plekje om eens flink van grond te gaan!

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More