Man tolereert al jaar lang gigantische spin in zijn woonst

Neem eens een kijkje naar onze lijst van 10 engste spinnen ter wereld… als je durft tenminste.

De enige reden dat de jachtkrabspin – beter bekend als de giant huntsman – niet voorkomt in onze lijst, is omdat hij minder giftig is dan zijn collega’s. Maar vergis je niet, een beet van dit beest kan je het heel Hebreeuws alfabet doen jodelen van de pijn.

Dus niet bepaald iets waar je dagenlang naar wenst te staren in de gezelligheid van je eigen woonst. Toch heeft de Australiër Jake Gray uit Queensland er geen problemen mee. Hij ontdekte zijn kleine huisgenoot een jaar geleden in zijn keuken.

Maar in de plaats van dit duivelsgebroed naar de eeuwige jachtvelden te sturen, nam hij er geen aanstoot aan. Ondertussen heeft zijn vriend gigantische proporties aangenomen en kruipt-ie doodleuk rond in huis.

Hij postte onderstaande foto in een Facebookgroep voor spinnenliefhebbers, en de foto vergaarde duizenden reacties. Gaande van ‘goed zot’ tot ‘huurder uit de hel’.

Als je last hebt van constipatie, is dit ieder een effectieve manier om ervan verlost te geraken.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More