Man steekt jongeheer in stofzuiger: loopt helemaal fout

Een stofzuiger. Het blijft iets mysterieus, want naast een handig kuistoestel kan het voor sommige mannen ook net iets meer zijn dan dat. Maar voor de geïnteresseerden: pas er toch maar mee op.

Reddit-gebruiker FrostZephyr deelde onlangs zijn ervaringen met een stofzuiger. En dan hebben we het niet over zijn schoonmaaktalent, maar wel over zijn lang gekoesterde fantasie om zijn leuter eens in een stofzuigerslang te steken. Die fantasie werd dus werkelijkheid, al houdt hij er geen al te mooie herinneringen aan over. Integendeel.

Man, wat deed het pijn toen ik mijn fluit in die slang stak. Niet dat mijn jongeheer te dik was – integendeel – maar toen ik de stofzuiger aanzette, wapperde hij hevig heen en weer tegen de binnenkant van de slang. Toch deed ik voort.

Ik zette de stofzuiger op een krachtigere stand en bewoog de slang op en neer op mijn leuter. Tot ik voelde dat er binnenin de slang een gekartelde ring zat. Op dat moment leek het alsof een miljoen kleine mesjes in mijn penis kerfden. Dat was het moment om ermee op te houden, want de pijn was niet meer te harden.

Het was echter niet verstandig van mij om niet eerst de stofzuiger uit te zetten. Daardoor wapperde hij nóg harder van de ene naar de andere kant dan in het begin. Zo hevig dat mijn eikel als een strandbal heen en weer kaatste tegen het gekartelde gedeelte. Toen ging het licht bijna uit bij mij.

Toen ik mijn fluit uiteindelijk uit de slang kreeg, zag hij zo rood als een tomaat. Op sommige plekken waren stukjes vel weggeschraapt, waardoor mijn penis vol met schaafwonden stond. Het gevolg was dat ik mijn penis een week lang niet kon aanraken. En het duurde nog een maand vooraleer ik nog eens pijnloos met mijn jongeheer kon spelen. Tot daar mijn fantasie over stofzuigerseks.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More