Man klaagt ouders aan nadat ze zijn enorme collectie natuurfilms lozen

Volgens zijn ouders is zijn verslaving vergelijkbaar met een aan cocaïne.

Een man uit Michigan, VS, vervolgt zijn ouders voor zo’n 75.000 euro nadat ze zijn verzameling stoute filmpjes weggooiden. Volgens de man was die collectie minstens 25.500 euro waard. Zijn ouders ontkennen niet dat ze zo’n twaalf dozen met films en twee dozen met speeltjes de vuilbak in kieperden.

Na zijn scheiding in 2016 was de man opnieuw bij zijn ouwelui ingetrokken. Maar die kregen het al snel op hun heupen toen hun zoon weigerde huur te betalen. Nadat de man dan maar een nieuwe stek zocht in Indiana en opnieuw verhuisde, bleek dat zijn ouders zo’n veertien dozen niet naar zijn nieuwe adres opgestuurd hadden. Er volgde een reeks kwade mails, waarin de man schreef dat zijn ouders er iets van hadden moeten zeggen toen hij nog onder hun dak woonde, als ze een probleem hadden met zijn bezittingen.

De vader van de man schreef terug dat hij de verzameling enkel vernietigd had voor zijn eigen bestwil en dat hij hetzelfde gedaan zou hebben als hij een voorraad cocaïne teruggevonden had.

De man stapte daarop naar de politie, maar omdat zij weigerden de aanklacht te noteren, daagde hij zijn ouders voor de rechtbank. De vader verklaarde voor het gerecht dat zijn zoon zowel uit de middelbare als van de hogeschool geschorst werd nadat hij betrapt werd op het dealen van pikante filmpjes aan medestudenten. Hij zei ook dat hij zijn zoon gewaarschuwd had dat, indien hij ooit opnieuw bewijs vond van zijn zoons verslaving in zijn eigen huis, hij stappen zou ondernemen. De zaak is momenteel nog in behandeling.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More