Man in mekaar getrapt omdat hij vroeg om afstand te houden (video)

Jongeren denken dat ze onoverwinnelijk zijn.

In den Haag werd een man van 53 hardhandig aangepakt door een groepje jongeren die hem de weg blokkeerden. De man had gevraagd of ze ruimte wilden maken, zodat hij en zijn vriendin de social distance-regel konden respecteren, iets wat het groepje van 10 à 15 jonge kerels duidelijk niet deed.

Aanvankelijk leek het erop dat ze op zijn vraag ingingen, maar toen de man hen gepasseerd was, vielen ze hem aan en gaven hem enkele rake klappen en schoppen. De man werd met zware verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.

Het is triest voorbeeld van hoe ook in Nederland de coronamaatregelen niet iedereen bereikt, of dat sommigen die regels bewust willen overtreden. De media proberen op allerlei manieren nu aan te tonen dat Covid-19 niet alleen oudere mensen treft. Maar blijkbaar is door sommige groepen in onze samenleving alleen het nieuws blijven hangen dat ze als jongeren immuun zijn.

53-jarige man uit Rijswijk zwaargewond na laffe mishandeling Laan van Wateringse Veld Den HaagLet op: De beelden kunnen schokkend zijn! Bekijk het item in onze app of via de website: https://district8.net/53-jarige-man-uit-rijswijk-zwaargewond-na-laffe-mishandeling-laan-van-wateringse-veld-den-haag.html

Geplaatst door district8.net op Zondag 29 maart 2020

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More