Maldegemse schooljuf is er niets tegen (foto’s)

Tiffany Poindexter, 44, moet haar kinderen van school halen. Niet omdat het half 4 is, maar omdat ze een OnlyFans page met wat pikante foto’s heeft. 

“Anderhalf jaar geleden besloten mijn man en ik om ons huwelijk wat spannender te maken, door pikante foto’s te trekken en die online te plaatsen. Toen die foto’s het goed deden, besloten we een OnlyFans pagina op te richten”. Eerst en vooral, respect voor die man. Je weet dat je een goeike hebt als ze open staat voor dat soort dingen.

Maar de Californische Karen-moeders, rijke en verveelde vrouwen van middelbare leeftijd die steeds op zoek gaan naar iets om over te klagen, vonden dat niet kunnen.
Op zich geen probleem, je mag ervan vinden wat je wil. Maar om het dan het probleem van Tiffany’s kinderen te maken? Dan wordt het iets te grof.

Maar de hypocrisie van het Amerikaanse puritanisme overwon. De school aanvaardde de klacht. “Om 8u op zondagavond kregen we een email, waarin stond dat onze kinderen niet meer welkom waren op school de volgende dag. Die waren er natuurlijk het hart van in, en weenden om het verlies van hun vriendjes.”

Argument van de andere mama’s: “wij zijn een katholieke school. Dit zou Jezus niet willen.”

Wij weten dat zo nog niet. Met een paar glazen bloed van Jezus zouden wij wel, euh, willen. Bekijk hier 10 van haar foto’s, en daaronder één van haar Instagram-posts.

Tiffany-05

Image 1 of 10

Foto’s Instagram

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Mrs. Poindexter (@the.real.mrs.poindexter)

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More