Heb jij 'm nog liggen? Jij kunt 500 euro winnen!

Wij hebben de afgelopen weken door ons archief gegaan, en wat blijkt? Op PDF hebben we nog alle magazines, maar op papier ontbreken we toch nog enkele exemplaren. Wij hebben jaargang 2002 alvast online gezet voor jouw leesplezier, en daar ontbreken we het papieren nummer 39, met op de cover Valerie De Booser. Nu kennen we haar vooral als ‘de ex van Koen Wauters’ en ‘de zus van Suske van Kriske’, maar toen was ze vooral bekend als verleidster in ‘Temptation Island’.

Vandaar onze vraag: heb jij ‘m nog liggen? En is hij nog in goede staat? Geen bladen uitgescheurd? Geen, euh, vlekken erin? Dan willen wij ‘m graag van je overkopen.

Een maand lang mogen helden die ‘m nog hebben liggen, het bewijs daarvan doorsturen. Uit alle inzendingen zal de onschuldige hand van de meest onschuldige jongedame op onze redactie, er iemand uitpikken. Met die iemand zullen wij vervolgens verder afspreken, en die krijgt – in ruil voor zijn P – 500 euro, cash in het handje. Als dàt geen mooi gebaar is!

Update: deze wedstrijd is afgelopen. De winnaar wordt weldra bekendgemaakt. Daarbovenop lanceren we ook nog eens een nieuwe wedstrijd. Af en toe een kijkje komen nemen, is dus de boodschap!

We hebben natuurlijk wel enkele regels om deel te nemen, de voorwaarden kan je hier vinden!

 
 

Jij kunt 500 euro winnen!


    Zowel jij als het magazine moeten zichtbaar zijn. Bekijk de wedstrijdregels hier.

     
     

    This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More