Macaulay Culkin recenseert alle slechte games ooit, gebaseerd op Home Alone (video)

Tijdens deze periode zijn er voornamelijk drie dingen waar we ons mee bezighouden; vreten als een varken, klagen over de kerstcadeau’s en natuurlijk… Home Alone kijken voor de miljoenste keer.

Dat er nog steeds geen sleet op deze kerstfilm zit, bewees onlangs Google door Macaulay Culkin opnieuw zijn rolletje als Kevin McCallister te laten herbeleven in een geniale reclamespot. Dat Culkin een toffe peer is en niet beschaamd is om zijn verleden als kindsterretje laat hij ook zien op minder bekende kanalen.

Zo besliste hij om samen met de Angry Video Game Nerd een deel 8-bit en 16-bit games te spelen en er commentaar op te geven. Fervente liefhebbers van retro-games weten meteen wie de Angry Video Game Nerd is.  Hij is al jaren een ware sensatie op het wereldwijde web. Deze vloekende internetpersoonlijkheid heeft maar één doel in het leven: shitty games van het NES-, SNES- en SEGA Genesis-tijdperk volledig de grond inboren.

Vanwege de immense populariteit van de Home Alone-films in de jaren negentig bestaan er dus games genoeg van. Helaas niet allemaal van degelijke kwaliteit en dat mag de 38-jarige ‘Kevin’ zelf ervaren.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More