Maak kennis met de volgende Hollywood-heldin: ‘Red Sonja’ (Foto’s)

Hollywood is sinds het succes van Wonder Woman op zoek naar stoere supervrouwen. Het ziet er naar uit dat ze na Black Canary en Sheena: Queen of The Jungle een nieuwe heldin hebben gevonden. Maak u klaar voor Red Sonja!

Wonder Woman van Patty Jenkins bracht afgelopen zomer wereldwijd zo’n 821,8 miljoen dollar op. Nu hopen ze dat succes nog eens lichtjes over te doen met Red Sonja.

In 2008 waren er al eens plannen voor een remake  van Red Sonja. De film van regisseur Robert Rodriguez, met actrice Rose McGowan als heldin is er echter nooit gekomen.

Millennium Media heeft nu dankzij Wonder Woman terug vertrouwen gekregen in een eventuele remake.

Red Sonja begon in de jaren zeventig haar stripcarrière. De schaars geklede heldin, bedacht door Roy Thomas, was in 1985 voor het eerst te zien op het witte doek. Actrice Brigitte Nielsen vertolkte de roodharige heldin maar de film flopte hopeloos.

Red Sonja krijgt nu een nieuwe kans om te schitteren op het grote scherm. Millennium Media is thans naarstig op zoek naar een gepaste scriptschrijver en hoopt binnenkort een graantje mee te pikken van het Wonder Woman-succes.

Maak hieronder al even kennis met Red Sonja!

11

Image 11 of 11

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More