Maak kennis met ‘s werelds eerste uitvouwbare 165 inch MicroLED-tv (video)

Als Mozes niet naar de bioscoop kan, dan komt de bioscoop toch gewoon naar Mozes. Simpel toch?

Wel, als de C-SEED M1 4K 165 INCH TV op jouw boodschappenlijstje staat, is het elke avond popcorntijd. Het reuzescherm lijkt zelf weggelopen te zijn uit een futuristische film: een massieve kolom stijgt geruisloos op van de vloer en vouwt een enorm 4K MicroLED tv-scherm van 165 inch in een uiterst nauwkeurig frame, voor de ultieme tv-ervaring cinema-ervaring.

Daar de oprichters van C-SEED zelf ervaren geluidstechnici zijn, zal het geïntegreerde soundboard in het frame je omver blazen. Over het frame gesproken:  dat is verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, goud, zilver en een donkere matte “Titan” tint.

Als kijker moet je ook niet vrezen dat de ‘plooien’ zichtbaar zullen zijn tijdens het kijken. De Adaptive Gap Calibration Technology van C-SEED maakt de grenzen tussen de schermen volledig onzichtbaar.

Allemaal te mooi om waar te zijn? Dat hangt van je spaarrekening af. Want een teevee’tje van 330.000 euro is een flinke investering, maar de ooglidcorrectie van Gert Verhulst was dan nog nooit zo duidelijk zichtbaar.

Interesse?  Ga naar de website van C-Seed voor meer informatie en beeldmateriaal.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More