Maak kennis met de welgevormde ‘vervangster’ van ‘ons Milou’ (foto’s)

Heikki (Temptation Island) is niet meer samen met ‘ons Milou’, maar hij heeft wel een bijzonder leuk ogende nieuwe vriendin.

Milou zorgde bijna voor vonken en vuur in het Temptation-Island-seizoen van 2019. ze biechtte aan verleider Jietse op dat ze het ‘heel erg moeilijk’ had met al die dagen zonder plitsepletse. Er hing duidelijk een spanning tussen de twee, maar Jietse kon uiteindelijk d’r slaapkamer weer verlaten met een stel blauwe okkernoten.

Uiteindelijk overleefden Heikki en Milou Temptation Island als koppel, maar Milou pochte daarna wel met haar wulpse vormen. Zo stond ze eens halfnaakt op een tafel, gooide ze speciaal voor onze lezers haar bovenstukje aan de kant en lekte er zelfs een dubbelpikante video van haar op een site gespecialiseerd in dubbelpikante filmpjes.

Maar goed. Eind vorig jaar zetten ze alsnog een punt achter hun relatie. En Heikki, die heeft alweer een nieuwe liefde. Ze luistert naar de naam Kaylee Possemiers, heeft 24 lentes op haar teller, is afkomstig uit het Antwerpse en heeft een Instagram vol leuke plaatjes. Genieten jullie even mee?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More