Maak kennis met de duurste Harley-Davidson ooit (video)

U heeft de smaak te pakken om te cruisen op een Harley? Is de uitslag van de Euromillions gisteren ook nog eens meegevallen? Dan hebben we hier alvast een aanrader van formaat.

De Blue Edition is een samenwerking tussen Harley Davidson, Swiss Watch, Bündnerbike en het juwelenbedrijf Bucherer. Deze Blue Edition is een Harley-Davidson Softail Slim S waaraan wat extraatjes van de horlogemaker en de juwelier werden toegevoegd. 

De extravagante tweewieler kreeg een opvallende blauwe lak. Gouden accenten en diamanten zijn in overvloed te vinden op de machine. De LED-lampen zijn hittebestendig en het is ’s werelds eerste motorfiets met een motor die van binnenuit is verlicht.

Kan het nog gekker? Zéker: op de benzinetank zitten een 5,40 karaats ring en een Bucherer-horloge onder een glazen koepel verwerkt.

Acht jaar lang hebben evenveel werknemers meer dan 2.500 manuren gedraaid om deze excentrieke editie te fabriceren. Voor zij die liever een blauwtje rijden dan lopen. 

Prijskaartje? 1,58 miljoen euro.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More