Maak kennis met de 23-jaar jongere vriendin van Leonardo DiCaprio (foto’s)

Heb je dit jaar 22 kaarsen mogen uitblazen, maar ben je nog steeds niet van straat?

Wel, even geduld uitoefenen want je toekomstige ligt misschien momenteel nog in de wieg met een volle pamper, hoe fout dat ook mag klinken. Want toen acteur Leonardo DiCaprio in 1997 het grootste sekssymbool ter wereld werd dankzij de film Titanic, werd zijn huidige vriendin Camila Morrone pas geboren.

Als de 45-jarige Leonardo DiCaprio een streepje moest trekken voor elk model dat hij ooit aan de haak heeft geslagen, komt hij niet toe met een ganse potloodwinkel. Want je kan het alvast raden, de mooie Argentijnse Camila is model van beroep. Wat een schok! 

Voor Camila is het geen punt dat haar vriendje 23 jaar ouder is. “Er zijn zo veel relaties in Hollywood – en in de geschiedenis wereldwijd – waarin mensen een groot leeftijdsverschil hebben”, vertelde het 22-jarige model aan de Los Angeles Times.

Ze is ondertussen al bijna twee jaar samen met de acteur en ze hoopt dat haar acteercarrière dankzij haar hoofdrol in de film Mickey And The Bear in de lift geraakt zodat ze minder wordt gezien als ’vriendin-van’. 

“Ik denk dat hoe meer mensen de film gaan zien, ik een eigen identiteit ga krijgen. Wat wel frustrerend is, want je moet altijd een eigen identiteit hebben die losstaat van wie je aan het daten bent”, aldus de Argentijnse.

Laten we hopen voor DiCaprio dat hun relatie binnenkort weer niet op een ijsberg stoot.

View this post on Instagram

NY 🖤

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More