Luxueus kamperen in Green Fields Durbuy

Samen met La Petite Merveille en Adventure Valley Durbuy zet Dreamville (bekend van Tomorrowland) deze zomer zijn tenten op in het kleinste en mooiste stadje van het land: Durbuy dus.

Het feeërieke tijdelijke vakantiedorp wordt opgebouwd op een aanzienlijk deel van de 35ha grote en uitgestrekte Golf de Durbuy en biedt een mooi uitzicht op de omliggende bossen. Gasten hebben keuze uit maar liefst acht verschillende soorten accommodatie, gaande van een Bell Tent en een safari-look tent, over een houten Dreamlodge of Treehouse, tot de Skybox en Ensuite, beiden uitgerust met een privé badkamer. Centraal liggen het zwembad, de relaxzones en het gemeenschappelijke terras met restaurant waaraan Wouter Bru zijn medewerking verleent.

Green Fields Durbuy staat synoniem voor luxueus kamperen op een bijzondere locatie, overgoten met een scheutje Tomorrowland, want men baseert zich op de dromerige sfeer en stijl van de bekende DreamVille-site zoals die elk jaar op Tomorrowland te vinden is. De site wordt zo ruim opgebouwd dat iedereen zijn eigen, unieke “bubbel” kan behouden.

Het idee van Green Fields ontstond na een brainstormsessie tussen Bart Maerten en Marc Coucke, de twee eigenaars van La Petite Merveille en Adventure Valley Durbuy.

DJ sets zoals op Tomorrowland moet je er niet verwachten, maar er komt wel een Green Fields Headset Experience, zodat elke gast via een Green Fields hoofdtelefoon naar DJ-sets kan luisteren net alsof hij het live beleeft. Green Fields opent de deuren op 3 juli.

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More