Lukaku slaat Ibrahimovic net niet de kop in (video)

”Hij wil over mijn moeder praten. Wil je over mijn moeder praten, hoerenjong?”

Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic kwamen gisteren net is dichter dan anderhalve meter tegenover elkaar te staan. Na een fout van Romagnoli op Lukaku kwam Ibrahimovic een beetje stoken. Zlatan staat bekend als een ettertje. Als ex-ploegmaat (Man United) van Lukaka wist hij precies wat hij moest roepen om de gevoelige snaar te raken. Volgens Zlatan is Romelu een “klein ezeltje”, een opmerking die Lukaku destijds op sociale media van Man Unitedfans kreeg. Een periode waar Lukaku niet graag aan herinnerd wordt.

Met dat “ezeltje’ kon Lukaku nog wel leven, maar Zlatan haalde het zware geschut boven en begon over de moeder van Lukaku die naar een voodoo-waarzegster zou zijn gegaan om hem voetbaladvies te geven. Een opmerking die Lukaku over de rooie deed gaan: ”Hij wil over mijn moeder praten. Wil je over mijn moeder praten, fils de pute?”

Het leverde een heerlijk kop-tegen-kop-momentje op. En daarmee was de voetbalkous ook meteen af. Ten minste Romelu riep nog iets onaardigs over de vrouw van Zlatan en mengde er enkele ‘fucks’ onder, om vervolgens sportief revanche te nemen. Hij scoorde namelijk vanop de stip en trapte Inter naar de volgende ronde in de beker .

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More