Luier eens tussen de luiaards in deze villa pal in het regenwoud (foto’s)

Als je na de lockdown als geboren tamzak het luieren maar niet kan laten, hebben we voor jou de ideale reisbestemming.

Want in deze villa word je constant in de gaten gehouden door zeer slome behaarde inboorlingen die het luieren al eeuwenlang naar een next level tillen. Nayara Springs en Nayara Resort bevinden zich in het Parque nacional Volcán Arenal, gelegen in het Costa Ricaans regenwoud. Het adembenemende uitzicht is het geld van het vliegtuigticket al waard, maar de echte meerwaarde is het gezelschap van vijftien luiaards.

Neen, niet de verleiders van Temptation Island, maar échte luiaards. Je weet wel, van die schattige beesten die tien uur per dag slapen en zo’n zeven uur nodig hebben om een kilometer af te leggen. Nayara Resorts opende de luiaard-opvang in 2017, toen er slechts twee van deze langzame wezens zich op het terrein bevonden. Als deel van het duurzaamheidsinitiatief werden 300 cecropia-bomen geplant, wiens bladeren luiaards graag eten, en werd een luiaardreservaat in het regenwoud gecreëerd. 

In dit 15 hectare bos werden ook houten villa’s gebouwd. Je kunt je er helemaal één met de natuur voelen, vanaf zo’n 360 euro per nacht. Je kunt er genieten van een zwembad, ontbijt met lokale producten, massage en een yogaruimte. Maar het leukste is om ’s avonds op je balkon een praatje te slaan met je dierlijke evenknie. 

Het is eens iets anders dan een weekendje Wallonië.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More