Lotte Vanwezemael verrast venten die haar hun blote broekslang tonen

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Er zijn tal van kerels die maar al te graag hun gereedschap aan seksuologe Lotte Vanwezemael tonen, en daar heeft ze nu een surprise voor.

De 27-jarige seksuologe uit Bocholt is best een mooie madam. Ze is ook geregeld in de media te zien, en het is dus niet verwonderlijk dat er heel wat mannen zijn die haar bewonderen.

Heel wat van die bewonderaars sturen haar geen doos pralines of bos bloemen, maar wel een foto van hun robbeklopper. Dat wisten we al, want Lotte liet dit een tijdje geleden al weten in diverse kranten.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael) op

Blijkbaar zette dat heel wat heren aan om ook hun gereedschap eens voor te leggen aan Lotte, want de dickpics vliegen haar zowat om de oren.

Lotte is het zo beu als koude brokkenpap. Op d’r Instagram lezen we dat ze ermee naar de politie zal gaan:

“Zoals beloofd aan James Cooke: ik ben alles aan het verzamelen om naar de politie te stappen. Aan alle boys die berichten en profielen hebben verwijderd of mij hebben geblokkeerd: goed geprobeerd. Ik heb van alles al screenshots.”

Bij heel wat heren die Lotte hun vleesknuppel stuurden en het bericht lazen, zal hun tabernakel nu allicht ineenkrimpen van de grote schrik. Maar de vraag is wat de politie met al die dickpics gaat doen…

Niet dat we het willen goedpraten dat je je eenogige broekpaling zomaar naar Mie en allevrouw doorstuurt, maar volgens de letter van de wet is dat eigenlijk helemaal niet verboden. Of tenminste: zolang je een foto doorstuurt van je eigenste flurk, en de ontvangster in kwestie niet minderjarig is. Bloot materiaal dat niet van jezelf is doorsturen, dat is dan wel weer verboden: dat weet Gregory alias ‘Eveline’ inmiddels ook.

Of met een voorbeeld: Charel stuurt zijn chareltje naar Odette. Odette stuurt die foto door naar haar vriendin Marie-Josephine. Charel heeft hier de wet niet overtreden, maar Odette wel.

In Finland zijn ze overigens wel bezig met een nieuwe wet die het verzenden van ongevraagde, expliciete foto’s (daar valt een dickpic onder) verboden te maken.

Waarom doen mannen dat eigenlijk, dickpics versturen?

Een onderzoek dat enkele jaren geleden werd gevoerd, toonde aan dat maar liefst 41 procent van de vrouwen in de leeftijdscategorie 18 tot 36 al eens ongevraagd een dickpic toegestuurd kreeg. Da’s best veel. Waarom doen venten dit in godsnaam? Research leerde ons, dat dit in onze natuur zit, en wel hierom…

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More