Loopt koningin Mathilde straks rond met Josje’s hoed ?

De blonde van K3 doet meer dan zingen alleen.

Vijf jaar gelden begon Josje Huisman hoeden te maken. Dat werd onlangs opgepikt door het Belgische kledingmerk Xandres die met haar als ontwerpster in zee ging.

Josje, die nog regelmatig de pers haalt, liet meermaals in interviews ontvallen dat ze het wel leuk zou vinden als een koningin van de lage landen haar hoed zou dragen. Daarvoor zou ze graag een keer een hoed naar Koningin Mathilde en Máxima opsturen. De vrouwen van koninklijke huizen staan er namelijk om bekend om ook zonder Waregem Koerse hoeden te dragen.

Een hoed opsturen, hoeft Josje echter niet meer, want couturier Edouard Vermeulen – die met zijn modehuis Nathan hofleverancier is van het Belgische koningshuis – heeft laten verstaan dat hij fan is van Josjes hoed. Hij wil hem gerust voorstellen aan Mathilde. “Ze wil zoveel mogelijk Belgisch dragen”, aldus Vermeulen. “En je moet weten: ze houdt van eenvoudige hoeden.”

Bovendien is Josje een ex-K-drietje. Zal ook wel helpen zeker ?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More