Livestream-feestje verloopt niet als gepland in horrorfilm Safer at Home (trailer)

Van een nood een deugd maken. Het kan, ook in coronatijden.

Want Hollywood heeft namelijk een gloednieuw horrorgenre ontdekt. Neen, geen naaktscènes van Marc Van Ranst, maar het claustrofobisch gevoel dat de verplichte lockdown en quarantaine teweegbrengt.  

Of je nu introvert of extravert bent, net zoals iedereen ben je een sociaal wezen en heb je nood aan gezelschap.  Echte sociale contacten dus, en geen digitaal surrogaat. Al die obligate tele-vergaderingen en livestreams kunnen wel eens voor de nodige stresspieken zorgen.

Dat is het uitgangspunt van de horrorfilm Safer at Home. Een groep vrienden probeert aan de grimmige realiteit te ontsnappen met een online feestje: een avond vol muziek, drank en spelletjes. De nacht lijkt nog mooier te worden als ze allen besluiten om drugs te gaan gebruiken.

Als de drugs beginnen te werken, gaat het echter vreselijk mis en wordt de veiligheid van het thuisfront angstaanjagender dan de voortwoekerende pandemie buiten.

De film is beschikbaar op de digitale platformen vanaf 26 februari.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More