Lingeriemerk voor grote cupmaat schakelt eigen medewerkers in voor staycation-shoot

Een shoot met alleen échte vrouwen…

Niet dat we nooit echte vrouwen brengen, maar we kunnen er niet omheen dat we veelal te maken hebben met vrouwen die, soms mits wat hulp buiten Moeder Natuur, veelal de perfectie benaderen. Vandaag gaan we gewoon puurder dan puur of perfectie in de imperfectie. 

Een reis naar het buitenland zit er voorlopig helaas niet in, en zullen we met zijn allen thuis moeten genieten van het mooie weer, ‘staycation, weet je wel? Dit inspireerde PrimaDonna, het Belgische lingerie- en swimwearlabel voor vrouwen met een grotere cupmaat, om een fotoshoot ‘in eigen kot’ én met eigen trotse medewerkers te organiseren.

De foto’s maken ze ook zelf – met de hulp van hun partner, kinderen, een coronabuddy, … – én in hun eigen kot: in huis of in hun tuin. Met deze campagne zetten ze het team achter het label in de kijker en willen ze zo mensen inspireren met beelden van echte vrouwen, en tonen hoe zij er het beste van maken en genieten van de kleine dingen nu.

Geslaagd over de hele lijn…

1

Image 1 of 9


Foto’s: Prima Donna

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More