Lindsey Pelas: “Mijn borsten zijn wel echt!”

Wat denken jullie?

Voor misschien wel de honderdste keer heeft Lindsey Pelas ontkend dat ze Moeder Natuur een paar handjes (vol) heeft geholpen. Zo laat ze weten dat haar 32DD (of 30H) grote tweeling puur natuur is.

‘Ik krijg de meeste complimenten over mijn boezem’, vertelt de 29-jarige Playmate uit Louisiana. ‘Ik ben uitzonderlijk klein (1m60 nvdr), een groot contrast met mijn borsten, die wel zijn blijven groeien. Mensen denken steeds dat ze nep zijn en ik hou ervan mensen met het tegendeel te verrassen”, aldus een lachende Lindsey.  

Spreekt ze de waarheid? Of groeit haar neus even snel als de snuffel onder de gordel bij menig man? Wat denk jij? 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram   

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More