Limburgse dj, model en blogger Lotte is een prachtig engeltje

Limburg for life!

We horen het de ‘Smos’ graag zeggen: “Regi? Dat is ni normaal hé, dat is top! Da’s de grootste Limburger die ooit heeft bestaan hé, da’s Regi. Mensen zeggen vaak Ambiorix, maar dan zeg ik, noem één nummer? Da gaat ni hé!” 

Niet dat we denken dat de Smos het hier ‘vies verkeerd‘ heeft, maar als hij zou weten welke knappe meid, model, blogger en dj we hier vandaag aan jou voorstellen, zou hij in ieder geval zijn twee hersenhelften even laten communiceren en heel erg opgewonden zijn. In zijn geval zelfs blij, dus niet in de zin van een erectie, mochten jullie dat denken.

We hebben het over Lotte Feyen, een manusje-van-alles dat in het verleden wegens haar lengte en (volgens haar) ‘niet perfecte maten’ geregeld opdrachten misliep. Bij deze hebben we gelijk een oproep aan die klunzen van opdrachtgevers. Hebben jullie Lotte al eens goed bekeken? Tijd voor een onderonsje met je oogarts want knapper (en sympathieker) dan een welgevormde Lotte bestaat gewoon niet! 

1

Image 1 of 18


Foto’s: Instagram

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More