Liet koning Albert zich verwennen door deze 25-jarige masseuse? (foto’s)

6.656

Ze noemt geen concrete namen, maar daar lijkt het wel op.

Federica Goldoni mag dan nog maar 25 zijn, ze is al een groot begrip in de Italiaanse massagewereld. Ze volgde een vijf jaar durende opleiding osteopathie in Bologna, waar ze nog een tweejarige opleiding in een professionele massageschool aan breide. Thans heeft ze drie verschillende diploma’s op zak, zo vertelt ze aan het Italiaanse ‘Telestense’: die van sportmasseuse, holistische masseuse en voor masseuse in een spa.

Federica wil de top bereiken in de massagewereld, en daarmee is ze aardig op weg. “Ik kreeg afgelopen zomer een werkvoorstel dat ik niet kon weigeren. De Belgische koninklijke familie vroeg me om hen, tijdens hun zomervakantie, anderhalve maand te ondersteunen als masseuse. Dat was voor mij een unieke ervaring, en nu ben ik mezelf er nog meer van bewust hoe bevredigend deze baan is. De Belgische royalty’s zijn uiterst tevreden over de behandelingen die ik hen gaf, en ik zal ze in de toekomst ongetwijfeld opnieuw behandelen.”

Wie precies van de Belgische koninklijke familie ze onder handen nam wil ze niet kwijt, al kunnen wij dat al wel raden. Albert II trok met zijn Paola en zijn 4,6 miljoen euro kostend luxejacht afgelopen zomer namelijk richting Italië.

Of Federica Goldoni daadwerkelijk zo’n uitmuntende masseuse is weten we niet, maar we zien wel dat ze een plezier is om naar te kijken.

1

Picture 1 of 7

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur