Leylah Alliet

Onze P-babe van de maand is niemand minder dan de eerste eredame van Miss België 2015, Leylah Alliet.

Momenteel is de 26-jarige West-Vlaamse aan de slag als marketeer. Daarnaast is ze ook ambassadrice van AE Cars. Dat komt goed uit, want ze heeft iets met auto’s: “Ik ben een echte autofreak. Ik rijd zelfs af en toe mee in een rally”, zo vertelt ze ons. “De vetste auto waar ik ooit mee mocht rijden, is een Ferrari 458 Italia. Dat was een rood exemplaar met een cognacbruin interieur: echt bangelijk.”

Hoe ver ze het wil schoppen als model? “Ik heb eigenlijk niet echt de ambitie om internationaal bekend te worden als model. Het is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby.”

Wanneer we haar vragen wat ze het mooiste vindt aan zichzelf, hoeft ze niet lang na te denken: “Mijn benen. Die zet ik graag in de kijker met een kleedje.”

De bloedmooie Leylah Alliet werd gefotografeerd in de magnifieke locatie van Versluys Groep. En dat leverde onderstaande, prachtige beelden op.

1

Image 1 of 16

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More