Leugenprins moet desinformatie aanpakken

In hun interview met Oprah vertelden prins Harry en Meghan Markle dat ze niet op 19 mei 2018 getrouwd zijn, maar wel drie dagen eerder in een besloten ceremonie in hun tuin. “Drie dagen voor ons huwelijk waren we eigenlijk al getrouwd, maar niemand weet dat.” Vandaag moeten ze toegeven dat het een leugen is.

Net vandaag raakt ook bekend dat Harry… de leugens elders moet bestrijden. Hij wordt immers een van de vijftien commissarissen van de Commission on Information Disorder van het Aspen Institute. De prins, die vaker zijn zorgen heeft geuit over onjuiste informatie in de media en online, zal bij vergaderingen aanwezig zijn. Wat Harry verder zal doen en welke vergoeding er tegenover staat, is niet bekendgemaakt.

Met de zes maanden durende studie moet het probleem van desinformatie in kaart worden gebracht. Het instituut begint volgende maand met het onderzoek en hoopt na anderhalve maand de eerste uitkomsten te kunnen delen.

De prins kan alvast bij zijn echtgenote beginnen…

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More