LEGO trollt Tesla

 

Meestal zijn het automerken die elkander steken onder water geven, maar dit keer doet speelgoedfabrikant een duit blokje in het zakje.

De presentatie van de Tesla Cybertruck heeft nogal een diepe indruk achtergelaten. Ten eerste was er de, op zijn zachtst gezegd, nogal bizarre vormgeving. Ten tweede ging het grondig fout toen Musk wilde bewijzen dat de truck uitgerust is met breekbaar glas: dat bleek bij nader inzicht nogal fragiel te zijn.

Dan wilde Tesla bewijzen dat de Cybertruck sterker is dan een Ford F150 met deze video:

Waarop Ford reageerde dat Tesla wel heel erg vals speelde. Eerst en vooral was de gebruikte Ford de lichtste versie: een exemplaar met de aandrijving enkel op de achterwielen en met een EcoBoost-blokje in het vooronder. De Tesla nam een rollende start, wat ook in het voordeel speelt. Tot slot heeft de Tesla ook heel wat meer gewicht op de achteras, wat hem een pak meer tractie geeft.

Er werden de voorbije dagen bijgevolg heel wat grapjes gemaakt over Tesla’s nieuwste telg. Zelfs LEGO doet dapper mee. Ook zij hebben er nu eentje ontworpen. “Versplintert gegarandeerd niet”, klinkt het bijschrift.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More