Latina Barbara is de bom op Copacabana

Een Braziliaanse zoals we een Braziliaanse graag hebben.

Vormen! Daar draait het om als je de naam ‘Latina’ waardig wil dragen. Iets wat Barbara Brigido geen tekort aan heeft.  Een slanke taille gecombineerd met een authentieke voorgevel en welgevormde achtergevel maakt dat Moeder Natuur hier één van zijn pareltjes op het strand van Copacabana, Rio de Janeiro, heeft gedropt.  

Hoewel ze de wereld rondreist voor modelopdrachten, ze ondertussen ook meer in Australië wordt gesignaleerd, is ze haar hometown niet vergeten. Zo vind je haar vooral op Grumari Beach in Rio, een adembenemend stukje onaangeroerd en redelijk bewaard geheim strand vol met felgroene rotsen. Uren kan je er spenderen door te luisteren naar de natuur en als zijn geluiden, wat te surfen, zwemmen en te genieten van het exotisch fruit, aldus de knappe Braziliaanse.

Of deze hotspot nog lang geheim blijft bij het weten dat er zoveel schoonheid haar dagen daar doorbrengt is koffiedik kijken. Voor ons een enkeltje Rio graag, e, wel NU! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More