Lachen met Thunberg kan grote gevolgen hebben

Ex-voetballer van KV Oostende wordt gelyncht op Twitter na een cynische tweet over Thunberg.

“Hij lijkt een heel gelukkige oude man die uitkijkt naar een stralende en prachtige toekomst. Zo leuk om te zien!” , tweette Greta Thunberg gisteren. Ze had het dan over aftredend president Trump. Een giftig grapje dat ze voor de gelegenheid van Donald had geleend.

Dat inspireerde dan weer Indy Boonen – ex-voetballer van KV Oostende – die zich van dezelfde ‘humor’ bediende en reageerde met: “Ga naar school, klein meisje!”

Maar dat schoot menig twitteraar in het verkeerde keelgat. Boonen werd digitaal geëxecuteerd en mocht kennismaken met de menselijke tolerantie van de klimaatbeweging. Boonen kreeg te horen dat hij een mislukt voetballertje is – hij kwam bij Man United niet verder dan 48 wedstrijden voor de jeugdploegen –  iemand die niet kan schrijven. Volgens de olijke twitteraars moet de kleine jongen dringend wat doelpuntjes gaan scoren, de wereld verder met rust laten en – oh ironie – leren wat respect is.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More