Lachen met The Rock in WWE-komedie ‘Fighting with My Family’ (Video)

Dit is de eerste officiële trailer voor Fighting with My Family, een komedie die zich afspeelt in het World Wrestling Entertainment wereldje. En dan kan natuurlijk actieheld Dwayne Johnson niet ontbreken.

De gezinsleden van een Britse familie zijn voormalige worstelaars en proberen nu rond te komen door in kleine zaaltjes op te treden. Beide kinderen dromen ervan zich bij het World Wrestling Entertainment te voegen, maar dat is enkel voor de allerbesten weggelegd.

Wat de film extra vermakelijke maakt, is dat die gebaseerd is op het waargebeurd verhaal van Saraya-Jade Bevis. WWE-fans kennen haar beter als Paige

Naast The Rock zien we onder meer Florence Pugh, Jack Lowden, Nick Frost en Vince Vaughn opduiken. De regie gebeurde door Stephen Merchant, die verantwoordelijk was voor The Office en Hello Ladies. Je weet dus wat soort van humor je kan verwachten.

Als alles goed gaat, gaan we begin volgend jaar kunnen lachen met de WWE.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More