Labomanager van Van Ranst: “Hij moet wat minder Twitteren en meer fitnessen”

Als Van Ranst het voorbije jaar niet in een tv-studio zat, dan zat hij op Twitter. De labmanager van KU Leuven vindt het genoeg geweest nu.

Naar het schijnt trekt Marc Van Ranst nog steeds fel van leer op Twitter. We schrijven naar het schijnt, want wij zijn helemaal geblockt door de viroloog.

We hebben het dan ook in kranten moeten vernemen, dat Marc Van Ranst Twitter-gewijs stevig in de clinch ging met Bouchez (MR). De Walen zijn Marcs kop in kranten en tv namelijk zo beu als koude brokkenpap. Wat begon met het feit dat Bouchez vond dat Van Ranst de contactberoepen een perspectief moest bieden, eindigde ermee dat Bouchez Van Ranst beschuldigde te ‘militeren’.

Daarop werd Marc Van Ranst gevraagd zijn zegje te doen in ‘Terzake’. Toen hem werd gevraagd of het wel zinvol is om op Twitter in debat te gaan, antwoordde onze Marc: “Het is dat of fitnessen.”

De labomanager van het KU Leuven liet via Twitter weten: “Als zijn lab manager probeer ik hem toch te overtuigen om eerder te fitnessen. Ik offer mij alvast op om al zijn gekregen pralines op te eten.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More