Laatste aflevering met Rick Grimes bevat vette knipoog naar ‘Evil Dead’ (foto’s)

Spoiler Alert!

Fans wisten al even dat het populaire personage uit The Walking Dead, namelijk niemand minder dan Rick Grimes, het dode toneel zou verlaten. Het was enkel nog gissen hoe. Zij die het personage al sinds aflevering één – acht jaar geleden – op de voet hebben gevolgd weten ondertussen dat hij er met een knal tussenuit ging.

Maar gelukkig hoeven deze fans niet te treuren, Rick is niet voor altijd weg. AMC is druk bezig  om films rondom het personage te lanceren. Het zou gaan om een trilogie, waarvan de eerste begin volgend jaar al in productie gaat. Naar verwachting zullen deze films op AMC zelf te zien zijn.

Regisseur Greg Nicotero was verantwoordelijk voor de allerlaatste tv-aflevering van de bebaarde sheriff.  Als horrorliefhebber kon hij het niet laten om enkele coole easter eggs te verbergen in de bewuste aflevering. Nicotero was in 1987 verantwoordelijk voor de make-up effecten voor Evil Dead II

Het hutje waar Grimes gaat schuilen voor een horde zombies is identiek aan dat uit Evil Dead. Ook tussen al het stof valt het duivelse boek de Necronomicon te bespeuren.

Tja, nu Ash toch even even werkloos is, wie beter om de grote schoenen van Rick Grimes te vullen?

1

Image 1 of 2

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More