Laat je niet oplichten met Whisky

Beurswaakhond FSMA waarschuwt beleggers.

Oplichters vinden zichzelf keer na keer weer uit. De formule blijft het zelfde, de producten die ze aanbieden, veranderen. De FSMA waarschuwt voor zogenaamde interessante beleggingen in Whisky. Je wordt opgebeld en  vluchtig ingelicht over beleggen in exclusieve Whisky. Omdat het zich in niet in twee woorden laat uitleggen, verwijzen ze je naar hun zeer professioneel ogende website. Je vindt er een online platform voor aan-en verkoop van exclusieve single malts.

Wie koopt, krijgt de aangekochte flessen niet omdat je wordt wijs gemaakt dat men voor de verkoop mikt op grote kopers die een grote winst genereren. Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het ook doorgaans niet waar.

FSMA waarschuwt voor dergelijke beleggingen. De voorbije weken kregen ze verschillende meldingen van Belgen die aanbiedingen kregen van https://www.whisky-prestige.com en www.epargne-whisky.com . Het ziet er allemaal heel professioneel uit, maar zij hebben geen vergunning om beleggingen aan te bieden in België. Er worden mooie beloftes gedaan, maar belggers zien hun geld nooit terug. FSMA waarschuwt dan ook  om je niet te laten misleiden door de mooie professionele sites en kerels met een vlotte babbel.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More