Krijgen ‘vaccinweigeraars’ hun dosis gewoon stiekem?

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Er is alleszins een wel erg bijzondere wet goedgekeurd bij onze oosterburen: ‘Het grondrecht op lichamelijke integriteit wordt in dit opzicht beperkt’. 

‘t Zijn nogal deugnieten, die wappie’s. Zij verzinnen verhalen aan de lopende band. The Great Reset, coronapaspoort en zo, allemaal zever in pakjes.

Door puur toeval werden een aantal van hun verzinsels nog werkelijkheid ook: daar waar het coronapaspoort een jaar geleden nog een complottheorie was, blijkt het nu een prima idee.

Maar het gekste moet nog komen. Geniet maar van de zomer, want in september of oktober moogt ge alweer in uw kot blijven. Waarom, daar zijn niet alle wappie’s het over eens.

Volgens sommigen zal het een nieuwe variant zijn, waartegen de vaccins niet beschermen. Volgens anderen zullen het de niet-gevaccineerden zijn die de schuld krijgen van een verwoestende vierde golf. Volgens nog anderen zullen we weldra van lockdown naar lockdown sukkelen voor het klimaat. En dan zijn er ook nog die beweren – hou je vast, da’s echt een knotsgekke theorie – dat er een ‘aanslag door buitenaardsen’ in scène gezet zal worden. A ja: waarom geeft Amerika nu plots wel toe dat er al sinds kort na de Tweede Wereldoorlog tal van waarnemingen zijn geweest, die mogelijk buitenaardse bezoekers zijn, na eerst decennialang te ontkennen?

Ook over de vaccins gaan de wildste verhalen. Volgens sommigen bevatten die een chip om ons nadien te kunnen controleren, volgens anderen zijn die vaccins biowapens die ons – niet onmiddellijk, maar over pakweg een jaartje – doen vallen als vliegen, om zo een einde te maken aan de overbevolking.

Maar nu is er ook iets geks met spike-eiwitten, en een nieuwe wet die in Duitsland werd goedgekeurd…

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More