Koopje: prachtig privé-eiland in de Bahama’s (foto’s)

Dit wonderschone eiland, perfect om een resort met golfbaan op neer te planten of om net in al zijn puurheid te bewaren, staat te koop vanaf 26 maart. Bieden maar!

Heb je toevallig vijf jaar geleden in bitcoin geïnvesteerd, en zit je daarom nu op een berg geld waar je niet van afgeraakt? Nee? Dan zal dit eiland waarschijnlijk net boven jouw prijsklasse liggen. 

Ongeveer drie vierkante kilometer is het groot, met beboste heuvels, prachtige witte stranden, en omgeven door een warme, helblauwe zee. Kortom: de natte droom van elk Instagram-verslaafd pseudomodel.

Er zijn zoetwatervijvers, snorkel- en zeilmogelijkheden, en uitstekende plekjes om te vissen. Men spreekt van barracuda’s, makreel en zelfs tonijn.
Maar wij zullen toch vooral liggen chillen op het strand, starend naar de  flamingo’s.

Het geïsoleerde droomeiland kan je bereiken via een boottocht van 10 minuten naar het nabijgelegen Ragged Island, waar natuurlijk jouw privé-landingsbaan ligt te wachten. Maar als je liever per gigantisch jacht aankomt – want dat is nu eenmaal het soort baller dat je bent natuurlijk – is er ook diepwater toegang voor grote schepen.

“We hebben tot nu toe veel belangstelling voor de veiling gekregen, wat te verwachten was, want dit is een unieke kans,” vertelt Laura Brady, medeoprichter en CEO van Concierge Auctions – de veilingsite waar je kan bieden.

Om mee te kunnen doen, moet je enkel een voorschotje van 100.000 dollar neertellen. Momenteel wordt de waarde geschat op ruwweg $19,5 miljoen, maar er is geen minimumbod, dus dat kan makkelijk oplopen.

Moest u als P-lezer dit pareltje op de kop kunnen tikken, laat het even weten aan de redactie, en wij komen graag enkele weken op euh… reportage.

Bahamas

Image 1 of 5

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More