Koop eens een Porsche 911 voor de prijs van een jeans (foto’s)

Zo goedkoop, kan dat? Zeker, al is wel een kleine dosis geluk nodig.

Aan de andere kant van het Kanaal zijn namelijk een stel gekke Britten die een eenvoudige manier zochten om een flinke pond bij te verdienen. Plots zagen ze het licht: ze startten Luckyfkr op.

Het concept? Ze kopen een auto en verloten die weer. Een lot kost honderd pond – zo’n 113 euro – en in totaal moeten er zo duizend stuks de deur uit.

Eerste voorwerp van verkoop is een Porsche 911 Carrera 2 van bouwjaar 1990: de 964-generatie dus. Het exemplaar is uitgerust met zeldzame velgen, zilvergrijze lak en een niet zo gewilde tiptronic-versnellingsbak. De wagen heeft wel wat liefde nodig, aangezien op de foto’s te zien is dat hier en daar de roestduivel al toegeslagen heeft.

Van zodra de loten de deur uit zijn, honderdduizend pond opgehaald en de Porsche een nieuw baasje vond, zullen de heren een andere exclusieve vierwieler aankopen om te verloten.

De kans dus om voor ongeveer 113 euro een Porsche 911 te winnen. Ter info: een piekfijn exemplaar uit die generatie koopt u vandaag tussen de 45.000 en 55.000 euro.

Och ja. Volgens de Britse wetgeving zijn zulke loterijen verboden en dus werd het officieel een quiz. Wie een lot wil kopen, moet eerst nog het antwoord weten op deze vraag: in welk land wordt de Porsche 911 gefabriceerd?

 

1

Image 1 of 6

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More