Koningin Maxima kijkt heel verbaasd op van een vuil woordje (video)

‘Kutbeeld’ zeggen tijdens een Zoom-meeting met de koningin, is echt wel een kutopmerking.

Niet alleen de moeder van god, Maria, is onbevlekt ontvangen, ook in het Nederlandse koningshuis is de kuisheid heilig. Ondanks het feit dat er drie tienerdochters door het koninklijk paleis dartelen, lijkt koningin Maxima nog nooit van het woord ‘kut’ te hebben gehoord. Misschien is het omdat ze een Argentijnse is en ze het woord nog nooit heeft opgezocht. Zou kunnen.

Wat is er gebeurd? Tijdens de online conferentie van Fempower Your Growth – een organisatie voor vrouwelijke ondernemers – die werd bijgewoond door koningin Máxima, vroeg iemand of er wat aan het beeld kon worden gedaan of dat het z’n kutbeeld zou blijven.

De koningin was duidelijk van haar melk. Wie de opmerking maakte is nog altijd  onbekend.

Ach ja, ieder om beurt. Menig Nederlander had dezelfde reactie toen de koningin met haar kroost in volle pandemie voor vakantie naar het buitenland trok. Met hangende pootjes kwamen ze onmiddellijk weer naar huis. Het excuus-filmpje waar Maxima en Willem-Alexander dat daarop volgde, is nog altijd de slechtste acteerprestatie van 2020, wereldwijd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More