Koningin Maxima gaat vreemd

Nederlanders teleurgesteld in hun koningin.

Royalty- en modejournaliste Josine Droogendijk is geobsedeerd door de koninklijke garderobe van de Argentijnse Maxima. Josine snuffelt dan ook meer dan je gezond kan noemen in de spullen van Maxima en kwam zo tot de ontstellende vaststelling dat de Nederlandse koningin 95 procent van haar kledingbudget uitgeeft in ons land.

Ze draagt heel veel van modehuis Natan, die ook koningin Mathilde al jarenlang tot zijn vaste klanten mag rekenen. Bovendien komen ook de meeste hoeden van Máxima uit België: ontwerpen van Fabienne Delvigne zijn al jarenlang haar favoriet.

Jaja, daar ligt menig Kees wakker van! En daarvan niet alleen: blijkt dat Maxima ook nog wel eens de neiging heeft om van een soortgelijk item meerdere exemplaren te bezitten. “Ik benoem het wel als Máxima haar vijftiende nieuwe rode jas draagt”, roept modejournaliste Josine uit. “Waren die vorige veertien dan niet goed genoeg?”

Zo erg allemaal.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More