Koning moet niet telewerken (dat is enkel voor de burger)

Op de site van monarchie.be verschenen vandaag maar liefst 3 berichten van audiënties. Er was de audiëntie met Mgr. Augustine Kasujja, apostolische nuntius en deken van het diplomatiek corps, een met Eliane Tillieux, voorzitster van de Kamer van Volksvertegenwoordigers en een fysieke audiëntie met Stephanie D’Hose, voorzitster van de Senaat.

Telkens werd ook een foto van de koning met de betrokken persoon geplaatst voor de open haard.

Eerder waren er deze week audiënties met Sophie Wilmès en Alexander De Croo. Er was ook een fysieke afscheidsaudiëntie met Zijne Excellentie Ronald J. Gidwitz, Ambassadeur van de Verenigde Staten van Amerika in België.


De fysieke audiënties vallen op in tijden van corona. Er wordt immers aan de burger gevraagd om te telewerken. Een virtuele vergadering via Zoom was allicht te veel gevraagd aan de koning der Belgen. De wetten gelden dus enkel voor zijn onderdanen die bovendien zwaar gestraft worden als ze die coronaregels niet naleven.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More