Koning Filip doet nog steeds niet aan telewerk

Koning Filip heeft een drukke werkdag achter de rug. Eerst kwam Hilde Crevits (CD&V) viceminister-president van de Vlaamse Regering en Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw, op bezoek in het paleis van Brussel. Crevits werd deze voormiddag in audiëntie ontvangen.

Na een lunch kwam Alain Maron (Ecolo) langs. Hij is minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering belast met Klimaattransitie, Leefmilieu, Energie en Participatieve Democratie. Hij werd deze namiddag in audiëntie ontvangen.

Het toont opnieuw aan dat de koning niet aan telewerk doet. Het zou nochtans perfect kunnen: een online vergadering met Crevits en Marron. 

Telewerk is nog steeds verplicht bij alle ondernemingen, verenigingen en diensten voor alle personeelsleden, tenzij in twee gevallen : wanneer telewerk onmogelijk is hetzij omwille van de aard van de functie van de werknemer; hetzij omwille van de continuïteit van de bedrijfsvoering, de activiteiten of de dienstverlening. Dat is hier niet het geval.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More