Koning Filip blijft mensen ontvangen alsof er geen coronacrisis is

Gisteren heeft koning Filip Margrethe Vestager, uitvoerend vicevoorzitter van de Europese Commissie, bevoegd voor Digitale zaken en Mededinging, in audiëntie op het koninklijk paleis te Brussel ontvangen. Vestager was fysiek aanwezig.

Daarvoor was er een audiëntie met Frans Timmermans, eerste uitvoerend vicevoorzitter van de Europese Commissie, bevoegd voor de Europese Green Deal. Ook Timmermans ging fysiek naar de koning.

Tegelijk publiceert het paleis dat de boodschap dat, gezien de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan, de koning en de koningin hun publieke agenda hebben aangepast. “De vorsten hebben momenteel hoofdzakelijk telefonische contacten of videoconferenties met de voornaamste actoren uit ons land om deze crisis te bestrijden, alsook met de meest getroffen doelgroepen.”

Er is maar een logische verklaring: Vestager en Timmermans beschikken niet over een computer om dergelijke ‘videoconferenties’ te beleggen (of zijn te achterlijk om het toestel te gebruiken).

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More