Komt tot rust in IJsland in een jacuzzi gevuld met bier (foto’s)

Heel wat mensen kiezen er de laatste tijd voor om af te stappen van de traditionele vakantiebestemmingen. IJsland is één van de nieuwe revelaties. Wanneer u het prachtige en mysterieuze eiland wenst te ontdekken, maak dan ook even een kleine pitstop bij Bjorbodin.

Want daar bevindt zich een spa waar de jacuzzi’s gevuld zijn met dat hemels gerstenat. Dat bier uw partner tien keer knapper kan maken, wisten we al. Maar dat het een reinigend effect heeft op de huid is nog niet zo bekend.

De baden in de Bjorbodin Spa zijn dan ook gevuld met  een mengsel van bier, gist, hop en water. Het brouwsel wordt verwarmd tot ongeveer 38 graden Celsius.

U kan als gast kiezen tussen zeven kleine jacuzzi’s of een van de twee grotere buitenbaden. Natuurlijk kan u tijdens het bubbelen genieten van een fris pintje. Fris mag u hier zeer letterlijk nemen, aangezien de bieren gemaakt zijn van water uit de IJslandse bergen. Het adembenemende uitzicht krijgt u er gratis bij.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More